Architektur Design
Peja Firmanlogo
Saloni i hyrjes që të bie menjëherë në sy

Kur vizitori hyn në shtëpi përmes portës kryesore të hyrjes, syri i tij fikson koridorin mbresëlënës dhe shkallën e madhe që të çon lart. Këmbët e shakallëve janë të shtruara me dru ashtu si edhe dyshemetë e dhomave të gjumit dhe dhomave të pritjes. Përshtypja që të jep salloni i hyrjes ndikohet drejtpërdrejt edhe nga dyshemeja e shtruar me pllaka që formojnë një mozaik.

Salloni i hyrjes të çon në garderobë, në dhomat e ndenjes, në dhomën e ngrënies si dhe në dhoma të tjera sekondare. Shkallët të çojnë në katet e tjera të shtëpisë.

Peja Essen 1
Peja Halle 4
Peja Halle 3
 
Peja Halle 2
Peja Halle 5
 
(Dekori dhe pajisja interiore nuk përfshihen ne çmim)