Architektur Design
Dhoma e madhe e ngrënies me atmosferë simpatike

Çdokush që jeton në shtëpitë qytetare, vendos të jetojë në një atmosferë të hapur dhe bujare. Pjesa e rezervuar për ngrënie ka lidhje të drejtpërdrejtë me kuzhinën dhe një kombinim i tillë të fton të rrish në shtëpi. Jeni të përgatitur fare mirë të organizoni një darkë ceremoniale me gjithë familjen ose me disa miq, apo të hani darkën vetë i dytë. Pjesa e rezervuar për ngrënie në katin perdhese është e shtruar me pllaka të mëdha dhe me ngjyrë të çelur.

Peja Essen 1
Peja Essen 4
Peja Essen 2
Peja Essen 5
 
Peja Essen 1
 
(Dekori dhe pajisja interiore nuk përfshihen ne çmim)