Peja Firmanlogo
Projekt
Projektimi, realizimi dhe marketingu nga persona me përvojë

Projekti ndërtimor "Taracat me diell të Pejës" është një projekt i Amia Energy GmbH me seli në Hamburg/Gjermani dhe i degës së sajë në Kosovë, Amia Sh.p.k. Amia Energy GmbH është një nga firmat më të fuqishme dhe më të suksesshme në fushën e pasurive të patundshme dhe në fushën e projekteve energjitike me burim natyror.

Projektet e saj realizohen shpejt dhe me cilësi të lartë. Bashkëpunimi me një rrjet partnerësh dhe firmash furnizuese profesionale bën të mundur një realizim të tillë të shpejtë.

Duke u nisur nga kjo, ne garantojmë që përvoja jonë në fushën e konceptimit dhe realizimit të projekteve të shumta ndërtimore, të vihet në jetë edhe në këtë projekt, në formën e interpretimit, pamjes dhe funksionalitetit të duhur.